Recensies

Reacties AbOriginal TeamEvents:

LUMC, afdeling Klinische Genetica (70 personen: Aussie Bush Hunt)
Het was een topdag met fantastisch weer! Jullie hebben ons het Australische "No-Worries" gevoel gegeven door jullie relaxte maar professionele begeleiding. We hebben veel lol gehad met de jacht op onze collega's en daarna onder het genot van een drankje ontspannen voor de innerlijke mens gezorgd. Klasse dat jullie elk onderdeel van de dag zelf organiseren, van Bush Hunt tot BBQ, met zichtbaar plezier. Een aanrader! De foto-CD na afloop is voor ons een leuke herinnering aan een zeer geslaagde dag.

KDV Pukkie (16 personen: Kolonisten van Oz)
Wat was het afgelopen zondag een super dag!! Dankzij jullie!! Het hele team heeft genoten en het was gewoon top georganiseerd door jullie!! De TimTam Slam heerlijk, de uitleg, de opdrachten alles was goed! Kan geen negatief puntje verzinnen! Het contact van te voren TOP en de dag zelf helemaal TOP!!! Onwijs bedankt voor de lieve woorden, jullie inzicht en eigenlijk voor alles! Wij als team hebben een leerzame, gezellige en geslaagde dag gehad!!! Ik ga jullie aanbevelen bij anderen!!!

Wat een goeie dag voor ons team was dit! En wat een rake [ontroerend lieve] feedback kreeg ons team van jullie! Het klopt allemaal. Veel is er gebeurd dit jaar en zie ons nu maar weer staan. De middag zat erg goed in elkaar, ook erg leuk met het thema 'AustraliŽ', dat maakt de spelen mooi beeldend. Complimenten voor jullie format en betrokkenheid en dank voor jullie mooie woorden.


UN ICTY (20 personen: Ozzie Settlers, Do the Didgeridoo)
Everyone enjoyed themselves very much. They enjoyed the fun of the games and the information you provided about Australia. A very successful day. We will recommend you to other Depts at the ICTY and our friends and colleagues at other International Organizations.

Slof & van der Meer Accountants en Belastingadviseurs (28 personen: Kolonisten van Oz)
Onze personeelsdag 'Kolonisten van Oz' op 26 september 2014 was zeer geslaagd en goed verzorgd. We hebben ons uitstekend vermaakt. Ook de AussieBBQ was geweldig en van goede kwaliteit en we hebben dan ook heerlijk gegeten. Door jullie CD-Rom met vele foto's de wij mochten ontvangen kunnen we met ze allen nog lang nagenieten. Wij willen jullie dan ook hartelijk bedanken voor de goede zorgen en al jullie inspanning om deze dag onvergetelijk te maken.

Veiligheidsregio Kennemerland (25 personen: Doe de Didgeridoo, Outback Challenge)
We hebben een super leuke teambuildingsdag gehad bij AbOriginal TeamEvents. De dag was afwisselend met het didgeridoo spelen en de outback games. Goed opgezet, interessante informatie.

Universiteit Leiden, Klinische Psychologie (36 personen: Kolonisten van Oz)
Vorig jaar de Outback Challenge gedaan, zeer geslaagd. Dit jaar zijn we voor de Kolonisten van Oz gegaan. Iedereen vond het een erg geslaagd uitje!

Shell (10 personen: AboArt ActionPainting, Do the Didgeridoo)
We really enjoyed both workshops with the AbOriginal team. It was very well prepared and professional.

SBWU (10 personen: Urban WalkAbout)
Veel positieve reacties vanuit het team. Leuke manier om teamdag af te sluiten.

Zwembad Den Inkel (18 personen: AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo, Outback Challenge)
De e-mail teasers zorgde voor heel veel plezier van te voren. We hebben een super leuke dag gehad. Heel veel gelachen, ook nog wat geleerd, en nog dagen spierpijn om ons aan zondag te herinneren. Nu nog alle foto’s bekijken die we hebben ontvangen. Astrid en Ronald heel erg bedankt voor het verzorgen van ons personeelsfeestje. Nogmaals het was SUPER!

Yokogawa (16 personen: Outback Challenge met Aussie BBQ)
We hebben een ontzettend leuke middag gehad, de reacties van de collega’s waren erg positief. De locatie was prachtig, het weer was super en we hebben veel lol gehad.

Waterschap Hollandse Delta (22 personen: Outback Challenge, Boomerang Games)
AbOriginals TeamEvents is een ontzettend goede keuze als u op zoek bent naar een verfrissend en origineel programma voor een teambuilding. Het programma van activiteiten was erg leuk, afwisselend en samenwerken was zeker van groot belang. De persoonlijke aandacht is groot, de begeleiding zeer professioneel en de sfeer is heel ontspannen. Al met al een echte aanrader! Ik heb het vandaag ook al aangeraden aan een collega van een andere afdeling die op zoek is naar een teambuilding.

MN Services (9 personen: Urban WalkAbout)
Lekker gek doen in de stad na een intensieve vergadering! Ik hoop dat we ons nog kunnen vertonen. Tranen gelachen naderhand bij de presentatie aan elkaar. Een hele leuke middag!

Vivium Zorggroep (37 personen: Aussie Bush Hunt)
Mooi bos, spannende jacht, vreselijk gelachen en mooie prijzen, helemaal top!

Ciber/Oracle(36 personen: Aussie Bush Hunt)
Leuk teambuilding event wat niet te intensief is. Prima ijsbreker en teambuilder voor een groep die elkaar maar tweemaal per jaar ontmoet.

Sophia Revalidatie Den Haag (35 personen: Aussie Bush Hunt)
Een erg leuke, ontspannende dag. Zeker bij mooi weer is het geweldig om door de duinen te struinen! Je wordt vanzelf fanatiek waardoor je de strategie verliest en op jacht gaat.

Shell Global Solutions International BV (15 personen: Doe de Didgeridoo, Outback Challenge)
Dit is echt out-of-the-box thinking! Ik wist niet dat het team zů fanatiek was.

Gymnasium Novum (64 personen: Aussie Bush Hunt)
Perfect spel. Geniaal!

Constructiebureau Bogaards b.v. (15 personen: AboArt ActionPainting, Doe De Didgeridoo, Aussie Bush Hunt)
Genoten! Leerzaam, afwisselend, de begeleiding was zeer enthousiast en wist een goede sfeer te creŽren.

DAS Rijswijk (68 personen: Aussie Bush Hunt)
Alleen maar leuke reacties, iedereen vond het zeer geslaagd!

Stichting Katholiek Onderwijs Leiden (15 personen: AboArt ActionPainting, Boomerang Games, Doe De Didgeridoo)
Het bleek kennismaken met de Aboriginal cultuur op een manier waarbij iedereen actief betrokken werd en er aandacht was voor humor! Ik vind dat jullie een boeiend programma aanbieden. Ik heb mijn collega’s zien genieten en zelf meegenoten. Voor mij was het geslaagd!

Huisartsenpraktijk Berent Avercamp (14 personen: AboArt ActionPainting, Doe De Didgeridoo)
Erg leuk. De doeken krijgen een mooie plek in de nieuwe praktijk.

Docenten Praktijkonderwijs De Viaan (47 personen: Outback Challenge)
Voor de feestelijke opening van onze school hadden we een activiteit nodig die iedereen zou aanspreken, want onze docenten zijn echte "doeners". De Outback Challenge was heel leuk om te doen en van tijd tot tijd waren de deelnemers fanatieker dan verwacht. Zeker voor teambuilding is dit een aanrader.

Schuiteman (83 personen: Aussie Bush Hunt)
Topdag! Jagen en lachen in het bos. Daarna de honger stillen met een krokodil. Heerlijk!

Imperial Tobacco Group (25 personen: AboArt ActionPainting, Outback Challenge)
Iedereen heeft het uitstekend naar zijn zin gehad. Onze manager was er zo blij mee, dankjewel voor een prima dagje uit! Opmerking van de mananger: ‘genoeg afwisseling in de vereiste vaardigheden’. De foto-cd was uiteraard helemaal top, en voor mij als organisator ook erg prettig omdat ik nu geen collega’s hoefde te ‘overtuigen’ om een fototoestel mee te nemen.

Raad voor Accreditatie (77 personen: Doe de Didgeridoo)
We hebben met z’n allen ontzettend genoten! Een paar zaken sprongen eruit:
Het enthousiasme van Astrid en Ronald, maar dan wel in combinatie met een hele rustige houding waarbij er voor werd gezorgd dat achter de schermen allerlei dingen werden geregeld. Daardoor liep de hele dag heel erg soepel en relaxed. …n we hebben genoten van de didgeridoo-band! Ook de workshop didgeridoo zorgde voor veel hilariteit maar ook ontzag voor het spelen door Astrid en Ronald! De foto CD: een erg leuke herinnering.
Zeer bedankt!


RIGD-LOXIA (70 personen: Aussie Bush Hunt)
We hebben het erg naar ons zin gehad in de Bush Hunt en we hadden natuurlijk fantastisch weer! Met de leuke herinneringen en de foto-cd kunnen we lekker nagenieten.

Vrije Universiteit Amsterdam (18 personen: Outback Challenge)
Hartelijk dank voor de inderdaad actieve, creatieve teamwork middag die jullie voor ons hebben verzorgd. De meningen hier waren unaniem: een heel leuke middag, veel gelachen en er ook nog wat van geleerd! Dan de foto's, ook daar is iedereen het over eens: leuk!! Als je ze ziet wordt je er weer vrolijk van. Wat hebben we gelachen!

Wellantcollege de Groenstrook (50 personen: Doe de Didgeridoo, Aussie Games)
Ondanks het ongelooflijke slechte weer hebben mijn collega’s en ik een supergezellige dag gehad. Vooral de workshop met didgeridoo scoorde goed. Jullie speelden heel goed in op de diversiteit van de mensen, daardoor voelde iedereen zich op zijn gemak! Heeeel belangrijk! De locatie was perfect, de gezelligheid door het open vuur en de entourage maakte het geen straf om binnen te moeten blijven. Een uitgelezen dag om weer nader tot elkaar te komen, everybody happy!!! Thnx!

Provincie Zuid-Holland (22 personen: Outback Challenge)
Het was een zeer geslaagd uitje met leuke enthousiaste begeleiding. Het programma bevatte veel teambuildingsactiviteiten en iedereen heeft genoten. Echt een aanrader!

FNV Bondgenoten (80 personen: Aussie Bush Hunt, Boomerang Games, Doe de Didgeridoo, Aussie BBQ)
We hebben allemaal een zeer geslaagde dag gehad. Bedankt voor de goede organisatie!

Kinderopvang Pomydo (8 personen: Outback Challenge)
Het is een erg geslaagde dag geweest. Mijn team heeft het als erg positief ervaren en ook erg waadevol.

Rijnlands Revalidatie Centrum (43 personen: Outback Challenge)
Graag willen we jullie nog even bedanken voor de ontzettend leuke dag!

Rabo Vastgoedgroep (26 personen: Outback Challenge, AboArt ActionPainting)
Wilde jullie nog even laten weten dat we een hele geslaagde dag "down under" gehad hebben. Diverse in- en outdooractiviteiten werden op hele leuke wijze afgewisseld, dit verliep allemaal heel soepel! Het is een actieve, creatieve dag geworden in het teken van teamwork en AbOriginal TeamEvents hebben er een echte Australische draai aan gegeven op een hele leuke en originele wijze. Er wordt enthousiast over nagepraat en al gekeken waar we de door ons zelf gemaakte aboriginale schilderijen op gaan hangen. Zeker een aanrader!

FNV Zelfstandigen (20 personen: Aussie Bush Hunt, Boomerang Games)
Wij hebben met zijn allen een super middag gehad waarbij veel gelachen werd en veel plezier was om de uit te voeren opdrachten. Dit was mede te danken aan de goede, deskundige en leuke begeleiding en de faciliteiten. Een aantal collega’s was zo enthousiast dat ze dit graag ook in privť sfeer willen doen.

Genzyme (40 personen: Boomerang Games) Nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen en het plezier wat wij hebben beleefd! Tevens hebben we de leuke foto's ontvangen. Bedankt en wie weet zien we elkaar weer eens!

Leger des Heils (14 personen: Outback Challenge)
Wat een maf spel is dat !! Lachen zeg !!

Octrooicentrum Nederland (30 personen: AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo)
Wij en al onze collega’s hebben ons goed vermaakt met twee verschillende activiteiten: Schilderen en didgeridoo spelen! We zijn erg blij met onze beschilderde grasdoeken. De didgeridoo-sessie zorgde ook voor hilarische momenten. Het was een uitje om niet snel te vergeten!

StudentsPlus (16 personen: Outback Challenge)
Het was een erg geslaagde dag! We werden de hele dag goed bezig gehouden en hebben erg gelachen! Voor de rest was er een erg gevarieerd programma. De barbecue na afloop was heerlijk! Alle Australische gerechten gingen er na een actieve dag goed in!

Belastingdienst (70 personen: AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo)
We zijn op een bijzondere wijze Down-under geweest via de klanken van de Didgeridoo en het Abo-Art Painting. Perfect georganiseerd en begeleid.

Gemeente Heemstede (58 personen: AboArt ActionPainting, Didge 'n Blues)
Bij aanvang van het creatieve gedeelte stond iedereen elkaar een beetje aan te kijken, maar naarmate de eerst verfstrepen op het grasdoek stonden steeg het enthousiasme. De resultaten hiervan zijn erg leuk geworden en zullen een mooi plaatsje krijgen in ons kantoor. We hebben een zeer geslaagde en gezellige middag en avond gehad.

Dorma van Duin (64 personen: Aussie Bush Hunt, Aussie BBQ)
Allereerst wil ik jullie hartelijk danken voor jullie medewerking en organisatie van het Bush Hunt evenement. De activiteiten zijn als heel leuk ervaren door onze medewerkers en ze hebben het prima naar hun zin gehad.

LKP Plants (29 personen: Aussie Bush Hunt, Aussie Buffet)
Onwijs bedankt voor de enorm gezellige dag zaterdag. Ik heb alleen maar positieve reacties gehad/ gehoord. Er zijn al 2 mensen die naar jullie adres hebben gevraagd... De foto's zijn ook hartstikke leuk!!

Gemeente Heemskerk (20 personen: AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo)
Voor de middag invulling van onze personeelsfeestdag organiseren wij al enkele jaren workshops, deze keer was daar de workshop Didgeridoo bij van AbOriginal TeamEvents. Het was een waar succes! Het ontdekken van alle ’ins-and-outs’ van dit instrument hield de aandacht gevangen en het leren bespelen van de Didgeridoo was een echte uitdaging. Je staat er versteld van wat je met je ademhaling(technieken) voor elkaar kunt krijgen! Dikke tien voor deze workshop!

Hogeschool Rotterdam (9 deelnemers: AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo)
Wij hebben een ontzettend leuke dag gehad en erg veel gelachen. De teambuilding is zeker versterkt. Leuk om te zien wat er aan creativiteit bij de collega’s naar boven komt tijdens AboArt ActionPainting. De workshop Didgeridoo was hilarisch!

Prisma IT (11 personen: AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo, Boomerang Games, Aussie BBQ)
Ons uitje was op vrijdag de 13e, maar ondanks dit ongeluksgetal hebben we een hele leuke dag gehad. We hadden gekozen voor de locatie Wassenaar en daar hebben we de AboArt paintworkshop gedaan, de Didgeridoo en het Boemerangwerpen. Het was allemaal zeer geslaagd.

Bureau Jeugdzorg Utrecht (85 personen: Aussie Bush Hunt)
Ondanks het wat mindere weer een geweldige dag. Je werd lichtelijk paranoia tijdens de Bush Hunt, anderen werden ineens heel fanatiek en besprongen elkaar letterlijk. Voor iedereen goed te doen.

TRIAS (15 personen: AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo)
Flinke dosis kaakspiertraining van het lachen en goede teambuilding. Heerlijk om ongegeneerd je creativiteit te laten gaan, als kind weer heerlijk verven. Heerlijk de longen en buikspieren getraind met de PVC-buizen. Kortom een fantastische dag

MoMa (37 personen: AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo)
Astrid en Ronald zijn helemaal TOP met hun AbOriginal workshops. Wij hebben voor een uitje de Doe de Didgeridoo en de AboArt Paintworkshop gedaan en het was helemaal geweldig. Hun enthousiasme was zeer aanstekelijk en ook voor de kinderen was het programma prima geschikt. De gebruikte materialen, de uitleg en de totale organisatie waren zeer goed voor elkaar. De na afloop ontvangen cd met foto’s van het feest, was een perfecte afsluiting.

Rijswijk Wonen (40 deelnemers: Doe de Digeridoo, Aussie Bush Hunt, Aussie BBQ)
Graag willen wij jullie nogmaals danken voor de verschrikkelijk leuke dag. De collega's hebben niets dan lof, "Gday mate" hoor je geregeld. Bij het zien van de foto's merken we dat de strijd nu nog niet gestreden is "je lijkt niet eens op een koala", "deze foto telt niet", "dat antwoord is fout!". En dat terwijl er, zeer terecht overigens, al een winnaar was en de prijzen uitgereikt. Jullie hebben ons een dagje AustraliŽ, verschrikkelijk lachen, beweging, plezier ťn lekker eten gegeven en wij hebben genoten!

LUMC (40 deelnemers: Doe de Digeridoo, Aussie Bush Hunt)
Ontzettend leuk. Dat spel zit echt heel goed in elkaar.

AIAS (25 deelnemers: AboArt ActionPainting)
... Wat een ontzettend leuke dag hebben we gehad! .... schilderen, Aboriginal stijl. Een paar mensen kregen uitleg over de symbolen en de rest meer over de geschiedenis. We hadden maar kort de tijd, maar na een klein uur, kwamen er toch prachtige tekeningen tevoorschijn! Erg leuk om te zien hoe iedereen toch goed kan tekenen/schilderen op deze manier. Dit uitje komt ook zeker in de top 3!

NEN Voeding & Zorg (45 deelnemers: Aussie Bush Hunt, Doe de Didgeridoo)
Wij hebben genoten van het door jullie georganiseerde evenement. Alles klopte. En we hebben heel wat kritische mensen, maar iedereen was lovend.

Min. Van FinanciŽn, generale Thesaurie (80 deelnemers: Aussie Bush Hunt, Doe de Didgeridoo, Aussie Buffet)
Bedankt voor het leuke uitje dat jullie voor ons georganiseerd hebben. Het was erg origineel en met name de combinatie breinoefeningen en lichamelijke inspanning vind ik goed gedaan. Wat hebben we ook gelachen met de didgeridoo. Een aantal collega's bleven de slappe lach houden. Dit gaan we nog jaren horen.

CED-groep (55 deelnemers: Urban WalkAbout)
Vooraf toegestuurde teasers zorgden voor de nodige voorpret (en vooral ook voor nieuwsgierigheid!). De Urban WalkAbout kwam daar absoluut aan tegemoet. Iedereen werd uitgedaagd om in kleine groepjes zo enthousiast en creatief mogelijk aan de slag te gaan met de opdracht om fotoīs te maken met daarin verschillende elementen. Het feit dat iedereen een eigen invulling kon geven aan het spel zorgde ervoor dat het ook voor deze diverse groep een zťťr verrassende en geslaagde dag werd (alle groepjes hebben zelfs heel fanatiek de extra opdracht gemaakt!).

Lemkes Export BV (92 deelnemers: Aussie Bush Hunt, Aussie BBQ)
Na ontvangst met koffie en een voortreffelijke lunchbuffet vertrokken we naar het bos om de Aussie Bush Hunt te spelen. Een spel waarbij teams gewapend met digitale camera’s zich verdelen over het bos en op elkaar moeten schieten, d.w.z. zoveel mogelijk foto’s van andere teams maken. Over het bos verspreid staan allerlei raadsels die opgelost moeten worden en er lopen schimmen rond die op de gevoelige plaat vastgelegd moeten worden. Maar dat is niet eenvoudig, ze zijn snel! Na 2,5 uur jagen, duiken, rennen en verstoppen werden de camera’s ingeleverd en konden we genieten van een uitgebreide BBQ. Tijdens de koffie werden de antwoorden bekend gemaakt en volgde de prijsuitreiking. Iedereen was geweldig enthousiast ťn fanatiek en we kijken daarom terug op een geslaagd evenement op een mooie locatie.

Ministerie Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (33 deelnemers: AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo, Aussie Bush Hunt en Aboriginal optreden van Mark Atkins)
De dag was geweldig, ook veel positieve reacties op het werk! Foto's staan al enige tijd op internet en doen de gemoederen weer opleven hier op de gang! Tevens hangen onze beschilderde grasmatten ook in de gang.

Mesos Medisch Centrum (21 deelnemers: Doe de Didgeridoo, Aussie Bush Hunt, Aussie Buffet)
Namens alle deelnemers even deze mail om jullie te bedanken voor de geweldige middag! Alle complimenten!! Iedereen is stuk voor stuk superenthousiast!! Nogmaals heel veel dank voor deze fantastische dag!!

Politie Hollands Midden (26 deelnemers: Doe de Didgeridoo)
Graag wilde ik nog even laten weten dat wij de workshop Doe de Didgeridoo ontzettend leuk vonden. Mede hierdoor was het een zeer geslaagde ochtend. Het was geweldig, heel erg bedankt!

Pink Roccade (135 deelnemers: AboArt ActionPainting, BodyPaint Act, Didge 'n Blues)
Van alle kanten hoor ik dat het een zeer geslaagd teamuitje was. Echt eens iets anders dan het geijkte. Dus nogmaals bedankt voor de goede organisatie. We hebben het zeer naar ons zin gehad. Zeer relaxed en goed voor de teambuilding.

Primagen BV (25 deelenemers: AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo)
Beste uitje ooit!

Research International (15 deelnemers: AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo)
Via deze weg wil ik jullie nogmaals ontzettend bedanken voor jullie inzet en de leuke dag die we hebben mogen beleven...... Iedereen van de afdeling was erg enthousiast over de locatie en de workshops. We hebben erg gelachen en … alles was tot in de puntjes geregeld. Ik kan niet anders zeggen dan dat jullie een pluim verdienen!! Thanks.

TPG Post (80 deelnemers: AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo)
... Een fantastisch evenement en perfect verzorgd. Een absolute aanrader.

Bloemenbureau Holland (60 deelnemers: Aussie Bush Hunt, AboArt ActionPainting, Doe de Didgeridoo)
Astrid en Ronald zijn twee hele creatieve mensen die overal een oplossing voor hebben en zeer goede en leuke ideeŽn hebben. Ik heb van vele collega's alleen maar goede reacties ontvangen over het programma wat Astron37 voor ons georganiseerd heeft. Voor mij was het een makkie, zij namen alles voor hun rekening. Ik wil ze zeker bij iedereen aanraden, want zo'n leuke dag heb ik al een tijdje nergens anders meegemaakt.Asselbergs & Klinkhamer Advocaten (40 deelnemers: Aussie Bush Hunt, Bush Bites, Dance Dance Dance)
Het was in een woord geweldig!!!! In de bus is nog lang nagepraat en dat verwacht ik maandag ook nog. Dit is nu echt teambuilding. Het eten was heerlijk en iedereen heeft het leuk gevonden om te helpen met de voorbereiding. De DJ's waren ook erg goed, de dansvloer heeft dan ook altijd vol gestaan. Met een voldaan gevoel zijn we naar huis gegaan. Nogmaals hartelijk dank.

Top

Reacties AbOriginal TeamEntertraining


KDV Pukkie (16 personen: Kolonisten van Oz + evaluatie)
Wat een goeie dag voor ons team was dit! En wat een rake [ontroerend lieve] feedback kreeg ons team van jullie! Het klopt allemaal. Veel is er gebeurd dit jaar en zie ons nu maar weer staan. De middag zat erg goed in elkaar, ook erg leuk met het thema 'AustraliŽ', dat maakt de spelen mooi beeldend. Complimenten voor jullie format en betrokkenheid en dank voor jullie mooie woorden.

Horizon – De Vaart Jeugdzorg Gesloten Afdeling (20 personen: Outback Challenge + evaluatie)
Dit bewijst hoe belangrijk dit soort dagen zijn voor het team. Voor mij als leidinggevende een waardevolle aanvulling op het persoonlijk functioneren van mijn medewerkers. Ik ben blij dat ik jullie gevonden heb.

Lotus Events voor hun klant (14 personen: Doe de Didgeridoo + Outback Challenge + evaluatie)
Je zag de deelnemers veranderen van serieuze naar extreem actieve, lachende mensen. De manier om op een leuke wijze te leren samenwerken en effectief te communiceren.

PPG Europe (9 personen: 2 dagdelen op maat)
We hebben veel plezier gehad en een aantal obstakels in de groepscommunicatie kunnen onderscheiden. Wat we erg goed vonden was dat jullie voor de evaluatie kaartjes aan ons hadden gegeven met punten waar ieder van ons op moest letten. Daardoor hadden we allemaal aanknopingspunten om iets over de interactie onderling te vertellen. We hebben allemaal erg leuk gevonden!

Oasen (8 personen: AboArt Action Painting + Outback Challenge + evaluatie)
Met ons team van 8 personen hebben we eerst met AboArt ActionPainting een verhaal geschreven, met symbolische tekens, hoe onze afdeling in het bedrijf staat. Echt een leuk resultaat. Het tweede onderdeel was Outback Challenge. Een overlevingstocht met diverse opdrachten. Communicatie is daarbij erg belangrijk. Toppie!

WBD (12 personen: 2 dagdelen op maat)
Beproefde communicatie- en teambuildingsmodellen in een origineel en eigentijds jasje. De toch al behoorlijk hoge verwachtingen van de organisatie werden zwaar overtroffen. Het team was buitengewoon enthousiast over de perfecte mix van teamentertaining en teamentertraining.

Nestor Interactieve Media TeamEntertraining voor OTIB (8 personen: Outback Challenge + evaluatie)
Mooi om zo de Australische outback te leren kennen. Een energieke ochtend, waarbij de nadruk ligt op het samenwerken, helder communiceren en goede afspraken maken. Nogmaals bedankt voor een leuke ochtend!

Hogeschool InHolland (32 personen: 1 dagdeel op maat)
Waar we als docenten voor staan leuk vertaald in de kunstwerken. Krijgen zeker een plekje. Doe de Didgeridoo en AboArt ActionPainting waren goede activiteiten om te reflecteren op het nut van meervoudige intelligentie. Verrassend en goed om daarna de groepen zo intensief in discussie te zien.

BplusC (14 personen: 2-daagse op maat)
Een inspirerende, verdiepende, maar ook leuk inspannende, ontspannende teambuilding. In hoog tempo volgen de verschillende onderdelen van de training elkaar op. Zowel de meer theoretische en verdiepende onderdelen als de meer "event" en spel onderdelen. Alleen maar positieve reacties van de deelnemers! Het was ook heel geslaagd!

Top